KOMPANIA
Duke jetuar ne nje vend ku shtepite jane te ndertuara me gure dru dhe qeramidhe mesuam dhe vazhdojme ta ushtrojme edhe sot kete profesion.

Ne bashkepunim me arkitekte dhe inxhiniere te suksesshem ndertojme shtepine tuaj sipas deshires dhe mundesive tuaj financiare.

Ndertojme jo thjesht nje shtepi por nje shtepi te bukur,ekonomike,antisizmike dhe rezistuese ne kohe.